Előzetes bejelentkezés szükséges!

Minden szombaton 9-órától itt Veresegyházon, a Kutyauszi kertjében várjuk az óvodás korú (3-7hó) kutyakölyköket egy közös hancúrozásra.

Az itt töltött másfél órában, lesz sok játék, és egy kis tanulás (főként a gazdiknak). Tervezünk városi sétát, erdei csavargást, elsajátitjuk a "hozzám", "ül", "fekszik", "lábnál" parancsokat, szocializálódunk, megtanuljuk, hogy a gazdi a főnök és mindig őt kell figyelni, és megtanulunk normálisan játszani a többi négylábúval. Egyszóval elkezdünk kiegyensúlyozott jókutyává válni. És hamár ilyen közel van az uszoda egy kicsit úszkálunk is néha ;)

Az óvodába meghivunk állatorvosokat, kutya dietetikusokat, kiképzőket, terapeutákat, hogy még szinesebb képet kapjunk a kutyatartásról.

Miért fontos a kutyaovi?

Az itt töltött idő nem csak a kutyáknak, hanem a gazdiknak is nagyon hasznos lehet. Megpróbáljuk átadni az alapokat ahhoz, hogy egy jó kapcsolat vegye kezdetét, kutya és gazdi között. Hogy a kutyázás élmény legyen, és ne nyűg, és ebünk kiegyensúlyozott, egészséges, okos kutyává cseperedhessen.

Emellett nagyon fontos a szocializáció. Közel egykorú kutyakölykök tanulnak együtt, egymással játszani. Ebben a korban könnyedén lekezelhetőek a viselkedésproblémák, és nagyon hasznos azok korai felismerése.

A gazik, tőlünk, egymástól, állatorvosoktól és szakemberektől tanulhatnak, kérhetnek tanácsot.

Hogyan jöjjünk az oviba?

Játszó ruhába! A kutyus ovi előtt 2 órával ne egyen! Hozzunk magunkal juti falatot (legjobb az apró párizsi, sajt...), kényelmes pórázt, nyakörvet és a kutyus kedvenc játékát. Felkésuültebbek hozhatnak klikkert is :)

Kutyaovi árak:

1 alkalom: 1200Ft

10 alkalmas bérlet: 10.000Ft

Kölyök Klub ár (1 alkalom): 900Ft

Kölyök Klub ár (10 alkalmas bérlet: 8.500Ft

 

Kölyökkutya Klub

Csináljuk együtt! És egy kiegyensúlyozott, egészséges, okos taggal bővül a család. A kezdetektől fogva segítünk a lemozgatásban, kiképzésben, táplálkozásban. Nálunk a kölykök minden kedvezőbb áron kapnak, gyertek és legyetek klubtagok ti is!
A klubtagság feltétele minimum egy 10 alkalmas bérlet vásárlása, kedvezményes áron (listaár -15%).

Milyen előnyökkel jár a klubtagság

- Kedvezményes bérletek, díjak az uszodában (-15%)
- Kedvezmények a Gazdbolt.hu webáruházunk kínálatából (-10%)
- Kutyaovis foglalkozások kedvezményes áron
- Kölyök kutyus (3-6hónapos korig, oltási könyvvel) kozmetikázáshoz szoktatása: ingyenes (10-15 perces foglalkozás jutalomfalattal: fésülgetés, egészségügyi nyírás)
- Nevelési, táplálási és egyéb tanácsadás

Kölyökkutya Klub

Csináljuk együtt! És egy kiegyensúlyozott, egészséges, okos taggal bővül a család. A kezdetektől fogva segítünk a lemozgatásban, kiképzésben, táplálkozásban. Nálunk a kölykök minden kedvezőbb áron kapnak, gyertek és legyetek klubtagok ti is! Olvass tovább...

Kölyökkutya Klub

Csináljuk együtt! És egy kiegyensúlyozott, egészséges, okos taggal bővül a család. A kezdetektől fogva segítünk a lemozgatásban, kiképzésben, táplálkozásban. Nálunk a kölykök minden kedvezőbb áron kapnak, gyertek és legyetek klubtagok ti is! Olvass tovább...

Szépségszalon

            

A tiszta kutya boldog, egészséges kutya! Éppen ezért várjuk kedvenceidet (kutya, cica, nyuszi, malac...)  kutyás központunkban, ahol szakszerű ápolással, kiváló minőségű termékekkel varázsoljuk őket gyönyörűvé. Elképzelted már, hogy egy évig nem mosol hajat, fogat, vagy nem vágod le körmödet? Szörnyű lenne, nekik is az... Olvasd tovább...

Uszoda és hidroterápia

         

Úszni, úszni, úszni! Mert fittek leszünk, mert elfáradunk, mert egészségesek leszünk, mert jó az izületeknek és mert tökéletes rehabilitáció, de most a kutyákon a sor. Egészen baba kortól várjuk őket, egy higiénikus,termálvizes, nekik kialakitott medencébe. A hidroterápia, olyan kezelés, ami a vízben mozgás jótékony tulajdonságait használja fel arra, hogy rehabilitálja és javítsa az állat mozgásszervi funkcióit. Olvasd tovább...

© Kutyauszi.hu 2012 -- Kapcsolat